Kuurreizen in Hajdúszoboszló, Héviz, Boedapest in Hongarije

Het geneeskrachtig thermaal water in Hajdúszobszló, of in Héviz en zelfs in Boedapest is wereldwijd uniek. Het thermaal water is te danken aan de vulkanische bodem waarop het land Hongarije zich bevindt. Dit water vormt de basis voor de kuren tegen spier en gewrichtspijn. De kuren met thermaal water, met professionele begeleiding van het kuuroord personeel en tezamen met de rustige omgeving van de kuuroorden helpt iedereen zich beter te voelen.

Hunguest Hotel Aqua-Sol ****

Het hotel ligt in de stad Hajdúszoboszló die vaak als het Mekka voor reuma en Bechterew patiënten wordt genoemd. Naast het hotel vindt men het grootste spacenter van Hongarije waar men alle thermaal en wellness faciliteiten kan gebruiken.

Kuurreis van 14 overnachtingen met halfpension, 30 kuurbehandelingen, retourvlucht en transfer.
Bekijk Kuurreis

Ensana Thermal Health Spa Hotel Margaret Island****

Het hotel ligt op het schilderachtige Margareteneiland, in het midden van de Donau. Het eiland is een recreatiegebied met wandel- en fietspaden, met een klein dierenpark, oeroude bomen, bloementuinen en twee openbare zwembaden. Het eiland is door twee bruggen verbonden met de oevers van Budapest.

Kuurreis van 14 overnachtingen met halfpension met 20 of 30 kuurbehandelingen (zonder vlucht).
Bekijk Kuurreis

Ensana Thermal Aqua Health Spa Hotel ****

Het hotel ligt in het wereldberoemde kuuroord Hévíz, 500 m van het thermaal meer. De temperatuur van het water is in de winter 28 gr.C, in de zomer 33-35 gr.C. Vanuit de hogere étages van het hotel heeft u een prachtige uitzicht op de omliggende heuvels, parken en het vulkanisch meertje.

Kuurreis van 21 overnachtingen met all inclusive accommodatie met 45 behandelingen (zonder vlucht).
Bekijk Kuurreis

Ensana Thermal Hévíz Health Spa Hotel ****

Het hotel ligt in het wereldberoemde kuuroord Hévíz, 500 m van het thermaal meer. Het hotel ligt in een mooi, groot park, in een rustige straat (zoals Hotel Aqua). Van de hogere étages van het hotel heeft u een prachtige uitzicht op de omliggende heuvels, parken en het vulkanisch meertje, dat vanaf het hotel op loopafstand ligt.

Kuurreis van 14 of 21 overnachtingen met halfpension met 30 of 45 kuurbehandelingen (zonder vlucht). 
Bekijk Kuurreis