Ensana Thermal Hévíz Health Spa Hotel

Ligging

Het hotel ligt in het wereldberoemde kuuroord Héviz, 500 m van het thermaal meer. De temperatuur van het water is in de winter 28 gr.C, in de zomer 33-35 gr.C. Uitermate waardevol is de geneeskrachtige modder (fango) van het meer, die bij medische behandelingen wordt toegepast. Via een pijpleiding komt het thermaalwater naar het hotel. Alle medische behandelingen gebeuren binnen het kuurcentrum van het hotel.

Het hotel ligt in een mooi, groot park, in een rustige straat (zoals Hotel Aqua). Van de hogere étages van het hotel heeft u een prachtige uitzicht op de omliggende heuvels, parken en het vulkanisch meertje, dat vanaf het hotel op loopafstand ligt.

Kamers

Kamers + badkamer met badkuip of douche, balkon, minibar, telefoon, satelliet TV met een groot aantal kanalen, 4 aangepaste kamers voor rolstoelgebruikers. U vindt de standaard kamers op de 1 - 4 verdieping. Superior kamers met nieuwe interieur zijn op de 5de, 6de en 7de verdieping te vinden.

Faciliteiten

Restaurant met terras, café, brasserie, cocktailbar, ijspaviljoen. Overdekt- en openluchtbad (mei - tot september), thermaalbad, jacuzzi, finnisch sauna, infrared cabin, stoombad, zonneterras. Kuurcentrum met medische behandelingen: individuele en groepstherapie, zoals gymnastiek, verschillende baden, modderbehandeling, massages, balneo- en hydrotherapie en fysiotherapie.

Inclusief

 • 14 of 21 overnachtingen met halfpension met 30 kuurbehandelingen.
 • Kuurbehandeling (parafango, modderpakking, electrotherapie, balneotherapie, heilmassage, zuurstoftherapie, hydrotherapie en fysiotherapie) wordt samengesteld door een kuurarts met de patiënt.
 • Eindrapport/gesprek met de kuurarts.
 • Gratis gebruik van de in het hotel aanwezige thermaalbaden (33 - 37 graden), zwembad, jacuzzi, stoomkamer, hetelucht bad, sauna, fitness zaal, gratis gebruik van badjas, fitness oefeningen in groepsverband.

Exclusief

 • Medicijnen, laboratorium onderzoeken, recepten en röntgenfoto's.
 • Vluchten + transfers zijn niet inbegrepen.
 • Reis- en annuleringsverzekeringen.
 • Drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijke aard.
 • Toeristenbelasting ter plekke moet nog betaald worden ca. € 1,70 p.p.p.n. boven leeftijd 18 jaar.
 • Reserveringskosten € 25,00 per boeking.

Nuttige informatie

In verband met de wijziging van zorgverzekeringen hebben ziektekostenverzekeraars hun polissen aangepast. In het basispakket zijn geen vergoedingen voor kuurreizen opgenomen. Als u een aanvullende verzekering heeft, kunt u bij sommige verzekeraars voor de – in het buitenland verrichte kuurbehandelingen tijdens uw kuurreis – wel een vergoeding van de kosten van de behandelingen krijgen. In dit geval tijdens uw kuurreis moet u wel een verklaring van de behandelende arts van het kuuroord vragen en dit versturen naar uw verzekeraar.

Bijzonderheden

 • Prijzen zijn per persoon inclusief: 14 of 21 overnachtingen in Ensana Thermal Hévíz Health Spa Hotel met halfpension en met 30 kuurbehandelingen.
 • Wilt u een vlucht of een transfer boeken bij uw kuur? Neem contact met ons op.

14 overnachtingen in Eenpersoonskamer met halfpension en 18 kuurbehandelingen

Exclusief vluchten en transfers.

> Prijzen en Reserveren

21 overnachtingen in Eenpersoonskamer met halfpension en 24 kuurbehandelingen

Exclusief vluchten en transfers.

> Prijzen en Reserveren

14 overnachtingen in Tweepersoonskamer met halfpension en 18 kuurbehandelingen

Exclusief vluchten en transfers.

> Prijzen en Reserveren

21 overnachtingen in Tweepersoonskamer met halfpension en 24kuurbehandelingen

Exclusief vluchten en transfers.

> Prijzen en Reserveren

14 overnachtingen in Tweepersoonskamer met halfpension en 30 kuurbehandelingen (1 persoon kuurt. 1 person kuurt niet.)

Op basis van 2 personen in een Tweepersoonskamer met halfpension en 30 kuurbehandelingen voor één persoon (de tweede persoon kuurt niet). Exclusief vluchten en transfers.

> Prijzen en Reserveren

21 overnachtingen in Tweepersoonskamer met halfpension en 30 kuurbehandelingen (1 persoon kuurt. 1 person kuurt niet.)

Op basis van 2 personen in een Tweepersoonskamer met halfpension en 30 kuurbehandelingen voor één persoon (de tweede persoon kuurt niet). Exclusief vluchten en transfers.

> Prijzen en Reserveren

Locatie