Hajdúszoboszló - Hunguest Hotel Aqua-Sol ****

Kuurreizen in Hongarije

Ligging

Het hotel ligt in de stad Hajdúszoboszló die vaak als het Mekka voor reuma en Bechterew patiënten wordt genoemd. Naast het hotel vindt men het grootste spacenter van Hongarije. 13 outdoor zwembaden, binnen zwembaden, een echte mediterranen sfeer met palmbomen en zandstranden, kristalhelder water, plezierbaden zijn hier aanwezig en zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Klanten van dit hotel hebben gratis toegang tot het spacenter, waar men alle thermaal en wellness faciliteiten kan gebruiken. Gebruik van het Aqua Park is tegen betaling, hier vindt men 12 verschillende reuze glijbanen en verschillende zwembaden.

Vanaf Eindhoven is een directe luchtverbinding naar Debrecen. Debrecen ligt op 16,5 km afstand van Hajdúszoboszló.

Kamers

Hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, badkamer of douche, satelliet TV, minibar, internet aansluiting en safe. Kamers hebben hun eigen balkon. Hotel heeft een eigen parkeerterrein. Kamers voor lichamelijke gehandicapten zijn aanwezig. In kamer prijzen zijn een welkomsdrank, gebruik van indoor en outdoor zwembad, plezierbad, jacuzzi, kinderbad en in de middag koffie/thee met gebak inbegrepen.

Faciliteiten

Het hotel heeft zijn eigen kleine wellness center met sauna, stoombad, en een plezierbad.

In het medicinale Spa complex vinden behandelingen voor reuma en Bechterew patienten plaats, verder zijn er ondermeer de volgende behandelingen mogelijk: massages, medische gymnastiek (individu, groep, in gymzaal en onder water), balneotherapie (gewichtsbad, mud pack, fango, onder water jet massage etc.), fysiotherapie (cryotherapie en ultra sound), laser douche, zout therapie en kuur packages. Het medicinale Spa complex hoort niet bij het hotel, het Spa Bad is met een overdekte brug (voorzien van airconditioning) verbonden met het Hotel Aqua-Sol.

Kuurbehandelingen met begeleiding door een arts horen tot de zeer aanbevolen mogelijkheden. Het hotel heeft een restaurant met hoge kwaliteit Hongaarse en internationale specialiteiten.

Inclusief

 • 14 overnachtingen met halfpension met 30 kuurbehandelingen.
 • Reuma kuurbehandelingen die wordt samengesteld door een kuurarts met de patiënt.
 • Eindrapport/gesprek met de kuurarts.
 • Gratis toegang tot de kuur en wellness faciliteiten van het Spa complex.
 • Gebruik van badmantel, jacuzzi, stoombad en sauna.
 • Retourvlucht met WizzAir vanuit Eindhoven naar Debrecen.
 • Transfer vanuit luchthaven Debrecen naar uw hotel en terug.
 • Toeristenbelasting.

Exclusief

 • Medicijnen, laboratorium onderzoeken, recepten en röntgenfoto's.
 • Ligbed bij het strand.
 • Reis- en annuleringsverzekeringen.
 • Drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijke aard.
 • Reserveringskosten € 20,00 per boeking.

Nuttige informatie

In verband met de wijziging van zorgverzekeringen hebben ziektekostenverzekeraars hun polissen aangepast. In het basispakket zijn geen vergoedingen voor kuurreizen opgenomen. Als u een aanvullende verzekering heeft, kunt u bij sommige verzekeraars voor de – in het buitenland verrichte kuurbehandelingen tijdens uw kuurreis – wel een vergoeding van de kosten van de behandelingen krijgen. In dit geval tijdens uw kuurreis moet u wel een verklaring van de behandelende arts van het kuuroord vragen en dit versturen naar uw verzekeraar.

Bijzonderheden

 • Prijzen zijn per persoon inclusief: 14 overnachtingen in Hunguest Hotel Aqua-Sol met halfpension, 30 kuurbehandelingen. Retourvlucht vanuit Eindhoven naar Debrecen met Wizzair, transfer naar/van hotel op aanvraag.
 • Belangrijk: als u met luchtvaartmaatschappij WizzAir wilt vliergen, raden wij u aan uw reis voor dinsdag, donderdag of voor zaterdag te plannen.

14 overnachtingen in een tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik met halfpension en 30 kuurbehandelingen

Retourvlucht vanuit Eindhoven naar Debrecen en transfer naar/van hotel op aanvraag.

> Prijzen en Reserveren

14 overnachtingen in een Tweepersoonskamer met halfpension en 30 kuurbehandelingen

Op basis van 2 personen in een Tweepersoonskamer met halfpension en 30 kuurbehandelingen (voor beide personen). Retourvlucht vanuit Eindhoven naar Debrecen en transfer naar/van hotel op aanvraag.

> Prijzen en Reserveren

14 overnachtingen in een Tweepersoonskamer met halfpension en 30 kuurbehandelingen

Op basis van 2 personen in een Tweepersoonskamer met halfpension en 30 kuurbehandelingen voor één persoon (de tweede persoon kuurt niet). Retourvlucht vanuit Eindhoven naar Debrecen en transfer naar/van hotel op aanvraag.

> Prijzen en Reserveren

Locatie