Danubius Hotel Margitsziget ****+

Het hotel ligt op het schilderachtige Margareteneiland, in het midden van de Donau. Het eiland is een recreatiegebied met wandel- en fietspaden, met een klein dierenpark, oeroude bomen, bloementuinen en twee openbare zwembaden. Het eiland is door twee bruggen verbonden met de oevers van Budapest.

3 of 7 overnachtingen met LO of HP wellness package Budapest (zonder vlucht).
Bekijk Wellnessreis

Danubius Hotel Helia ****

Het vier sterren Danubius Hotel Helia hotel, gebouwd in Scandinavische stijl ligt aan de Pest kant van Boedapest, tegenover het Margaretha eiland. Het hotel is dichtbij de oever van de Donau gelegen en biedt een uitzicht over de heuvels van Boeda en het Margaretha eiland (Margitsziget).

3 overnachtingen met HP wellness package Budapest (zonder vlucht). 
Bekijk Wellnessreis

Danubius Health Spa Resort Aqua ****

Het hotel ligt in het wereldberoemde kuuroord Hévíz, 500 m van het thermaal meer. De temperatuur van het water is in de winter 28 gr.C, in de zomer 33-35 gr.C. Vanuit de hogere étages van het hotel heeft u een prachtige uitzicht op de omliggende heuvels, parken en het vulkanisch meertje.

3 of 7 overnachtingen All Inclusive Danubius Aqua Beauty Days Wellness package (zonder vlucht).
Bekijk Wellnessreis

Hunguest Hotel Aqua-Sol ****

Het hotel ligt in de stad Hajdúszoboszló die vaak als het Mekka voor reuma en Bechterew patiënten wordt genoemd. Naast het hotel vindt men het grootste spacenter van Hongarije waar men alle thermaal en wellness faciliteiten kan gebruiken.

7 overnachtingen in Hunguest Hotel Aqua-Sol met halfpension, retourvlucht vanuit Eindhoven naar Debrecen en transfer naar/van hotel.
Bekijk Wellnessreis

Hunguest Hotel Béke ****

Hunguest Hotel Béke ligt in het groene gebied van Hajdúszoboszló. Het thermaalwater komt vanuit een diepte van 1100 meter omhoog uit de bron, het heeft een temperatuur van 75 graden Celsius.

7 overnachtingen in Hunguest Hotel Béke met halfpension, retourvlucht vanuit Eindhoven naar Debrecen en transfer naar/van hotel. 
Bekijk Wellnessreis

Tapolca en Boedapest ****

Deze reis is een wellness reis voor mensen die last hebben van astma of allergieën. Het is een combinatie reis met een kuur/wellness gedeelte van 5 overnachtingen in Tapolca in een hotel met een kalkgrot en daarnaast een verblijf in Boedapest.

9 daagse reis - 8 overnachtingen (eigen vervoer). 
Bekijk Wellnessreis