Ensana Thermal Health Spa Hotel Margitsziget

Ligging

Het hotel ligt op het schilderachtige Margareteneiland, in het midden van de Donau. Het eiland is een recreatiegebied met wandel- en fietspaden, met een klein dierenpark, oeroude bomen, bloementuinen en twee openbare zwembaden. Het eiland is door twee bruggen verbonden met de oevers van Budapest. Met de taxi en auto heeft men via de Arpad-brug een snelle verbinding met de stad. Openbaar vervoer: een directe bus rijdt in 10 minuten naar het centrum.

Kamers

Het wereldberoemde kuur/ en wellnesshotel met 267 kamers werd vorig jaar totaal vernieuwd. De Premium kamers die wij aanbieden zijn voorzien van airconditioning, balkon, minibar, telefoon, TV met satelliet programma's en een safe en WiFi. Het hotel beschikt over 4 aangepaste kamers voor rolstoelhouders.

Faciliteiten

Restaurant met terras, banketbakkerij met terras, lobbybar, drinkbar, parkeerplaats en garage. Beautysalon. Indoor en Outdoorzwembad. Thermaalbaden met 3 basins, 32-38 graden. plezierbad, jacuzzi, sauna, aroma- en stoombad, solarium, fitnesszaal en zonneterras. Kuurcentrum met medische behandelingen: individuele en groepstherapie zoals gymnastiek, verschillende baden, modderbehandeling, massages, balneo- en hydrotherapie, fysiotherapie.

Inclusief

 • 14 overnachtingen met halfpension in een Premium kamer met 24 of 30 kuurbehandelingen ((minimaal drie behandelingen per dag).
 • Kuurbehandeling (parafango, modderpakking, electrotherapie, balneotherapie, heilmassage, zuurstoftherapie, hydrotherapie en fysiotherapie) wordt samengesteld door een kuurarts met de patiënt, bij 24 behandelingen 4 programma's met groepstherapie.
 • Eindrapport/gesprek met de kuurarts.
 • Gratis gebruik van de in het hotel aanwezige thermaalbaden (33 - 37 graden), zwembad, jacuzzi, stoomkamer, hetelucht bad, sauna, fitness zaal, gratis gebruik van badjas, fitness oefeningen in groepsverband.
 • Gratis WiFi.
 • Bij aankomst welkomstdrank en één keer per week koffie/gebak middag.
 • Toeristenbelasting.

Exclusief

 • Medicijnen, laboratorium onderzoeken, recepten en röntgenfoto's.
 • Vluchten + transfers zijn niet inbegrepen.
 • Reis- en annuleringsverzekeringen.
 • Drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijke aard.
 • Reserveringskosten € 20,00 per boeking.

Nuttige informatie

In verband met de wijziging van zorgverzekeringen hebben ziektekostenverzekeraars hun polissen aangepast. In het basispakket zijn geen vergoedingen voor kuurreizen opgenomen. Als u een aanvullende verzekering heeft, kunt u bij sommige verzekeraars voor de – in het buitenland verrichte kuurbehandelingen tijdens uw kuurreis – wel een vergoeding van de kosten van de behandelingen krijgen. In dit geval tijdens uw kuurreis moet u wel een verklaring van de behandelende arts van het kuuroord vragen en dit versturen naar uw verzekeraar.

Bijzonderheden

 • Prijzen zijn per persoon inclusief: 14 overnachtingen in Ensana Thermal Margaret Island **** met halfpension en met 24 of 30 kuurbehandelingen in een Premium kamer.
 • Wilt u een vlucht boeken bij uw kuur? Neem contact met ons op.

14 overnachtingen in Premium Eenpersoonskamer met halfpension en 24 kuurbehandelingen

Exclusief vluchten en transfers.

> Prijzen en Reserveren

14 overnachtingen in Premium Eenpersoonskamer met halfpension en 30 kuurbehandelingen

Exclusief vluchten en transfers.

> Prijzen en Reserveren

14 overnachtingen in Premium Tweepersoonskamer met halfpension en 24 kuurbehandelingen

Op basis van 2 personen in een Premium Tweepersoonskamer met halfpension en 24 kuurbehandelingen (voor beide personen). Exclusief vluchten en transfers.

> Prijzen en Reserveren

14 overnachtingen in Premium Tweepersoonskamer met halfpension en 30 kuurbehandelingen

Op basis van 2 personen in een Premium Tweepersoonskamer met halfpension en 30 kuurbehandelingen (voor beide personen). Exclusief vluchten en transfers.

> Prijzen en Reserveren

14 overnachtingen in Premium Tweepersoonskamer met halfpension en 24 kuurbehandelingen

Op basis van 2 personen in een Premium Tweepersoonskamer met halfpension en 24 kuurbehandelingen voor één persoon (de tweede persoon kuurt niet). Exclusief vluchten en transfers.

> Prijzen en Reserveren

14 overnachtingen in Premium Tweepersoonskamer met halfpension en 30 kuurbehandelingen

Op basis van 2 personen in een Premium Tweepersoonskamer met halfpension en 30 kuurbehandelingen voor één persoon (de tweede persoon kuurt niet). Exclusief vluchten en transfers.

> Prijzen en Reserveren

Locatie