Groepsreizen in Hongarije

       
 

 
 
 
Boedapest - 15 dagen groepsreis kuurvakantie in winters Boedapest

Danubius Health Spa Resort Helia is dichtbij de oever van de Donau gelegen en biedt een uitzicht over de heuvels van Boeda en het Margaretha eiland (Margitsziget). Het hotel is gelegen in het hart van de stad, omringd door een park. De meeste kamers kijken uit over een mooi park en de Donau.

15 daagse kuurreis in klein groepsverband, inclusief vlucht met KLM, verblijf in Danubius Health SPa Resort Helia.
 

  'Zorg goed voor jezelf' wellness vakantie

Het hotel ligt in de stad Hajduszoboszlo die vaak als het Mekka voor reuma en Bechterew patiënten wordt genoemd. Naast het hotel vindt men Aqua Palace, het grootste waterpark van Europa. 13 outdoor zwembaden (ook thermaalbaden), binnen zwembaden, 9 reuze glijbanen, een echte mediterranen sfeer met palmbomen en zandstranden, kristalhelder water, plezierbaden zijn hier aanwezig en zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

8-daagse groepsreis in klein groepsverband, inclusief vlucht vanuit Eindhoven met WizzAir, verblijf met half pension in Hunguest Hotel Aqua-Sol ****..
Incentives & speciale op maat gemaakte groepsreizen

Incentive en speciale groepsreizen voor uw bedrijf, organisatie of instelling, vraagt voor een aparte benadering. Wij TTS-De Hongarijespecialist ® hebben jarenlange ervaring en bijhorende contacten in Hongarije om uw wens - op maat - te kunnen realiseren. Onze werkmethode is eerst te luisteren naar uw wensen en daarna uw reis te realiseren waarmee u de maximale resultaat van ons kan verwachten.

Vraag ons geheel vrijblijvend een offerte aan, om de eerste stap te kunnen zetten.
 
 

       
 

| Budapest hotels | Hongarije hotels | Campings | Golf | Vakantiehuizen | © TTS De Hongarijespecialist |