Stedentrip Boedapest, Hongarije

Wij bieden hotels in Boedapest in de buurt van openbaar vervoer stations, hotels met voor toeristen gunstige locaties in Boeda en Pest of een hotel die na een drukke stadsbezoek rust en wellness biedt op het Margeretha eiland gelegen tussen Boeda en Pest in.

Hotel Castle Garden ****

Het vier sterren Hotel Castle Garden Budapest ligt in de buurt van het Burchtgebied en op loopafstand van het Szell Kalman ter (het vroegere Moszkva ter) waarvandaan bussen, trams en de metro (Metrolijn 2) rijden. Hotel Castle Garden ligt in het groene gedeelte van Boedapest, met het openbaar vervoer reist u snel naar Pest.
Stedentrip Boedapest

Continental Hotel Budapest ****

Het 4-sterren Continental Hotel Budapest heeft een zeer gunstige locatie aan de Pest zijde van de stad. Verschillende bezienswaardigheden, evenals metro- en busstations liggen op een steenworp afstand. Het hotel heeft een mooi dakterras met zwembad.
Stedentrip Boedapest

Ensana Thermal Health Spa Hotel Margitsziget ****

Het hotel ligt op het schilderachtige Margareteneiland, in het midden van de Donau. Het eiland is een recreatiegebied met wandel- en fietspaden, met een kleine dierenpark, oeroude bomen, bloementuinen en twee openbare zwembaden.
Stedentrip Boedapest