Hotel Belvedere ****

Het vier sterren Hotel Belvedere ligt dichtbij het burchtgebied en het Széll Kálmán tér (plein) in Budapest.
Bekijk Stedenreis

Hotel President Budapest ****

Het 4-sterren hotel heeft een zeer gunstige locatie tegen het centrum van de stad. Door de ligging van dit hotel is bijna alles op loopafstand bereikbaar.
Bekijk Stedenreis

Danubius Health Spa Resort Margitsziget ****

Het hotel ligt op het schilderachtige Margareteneiland, in het midden van de Donau. Het eiland is een recreatiegebied met wandel- en fietspaden, met een kleine dierenpark, oeroude bomen, bloementuinen en twee openbare zwembaden.
Bekijk Stedenreis

Continental Hotel Budapest ****

In 1910 heeft een prachtig Badhuis in Art Nouveau stijl zijn deuren geopend. Voor vele jaren had dit beroemdste badhuis de naam Hungaria Badhuis, het was met al haar luxe en comfort de ontmoeting plaats van de rijke Hongaren. In 2010 is na een uitgebriede restauratie het badhuis omgebouwd tot het viersterren Contintal Hotel Budapest.
Bekijk Stedenreis

Danubius Hotel Helia ****

Het vier sterren Danubius Hotel Helia hotel, gebouwd in Scandinavische stijl ligt aan de Pest kant van Boedapest, tegenover het Margaretha eiland. Het hotel is dichtbij de oever van de Donau gelegen en biedt een uitzicht over de heuvels van Boeda en het Margaretha eiland (Margitsziget).

3 overnachtingen in Danubius Hotel Helia met halfpension (zonder vlucht). 
Bekijk Stedenreis