Ensana Thermal Aqua Health Spa Hotel

Ligging

Het hotel ligt in het wereldberoemde kuuroord Hévíz, 500 m van het thermaal meer. De temperatuur van het water is in de winter 28 gr.C, in de zomer 33-35 gr.C. Uitermate waardevol is de geneeskrachtige modder (fango) van het meer, die bij medische behandelingen wordt toegepast. Via een pijpleiding komt het thermaalwater naar het hotel. Alle medische behandelingen gebeuren binnen het kuurcentrum van het hotel.

Het hotel ligt in een mooi, groot park, in een rustige straat. Vanuit de hogere étages van het hotel heeft u een prachtige uitzicht op de omliggende heuvels, parken en het vulkanisch meertje, dat vanaf het hotel op loopafstand ligt.

Kamers

Kamers + badkamer met badkuip of douche, balkon, minibar, telefoon, satelliet TV met een groot aantal kanalen, 4 (hotel Héviz) + 3 (Hotel Aqua) aangepaste kamers voor rolstoelgebruikers.

Faciliteiten

Restaurant met terras, café, brasserie, cocktailbar, ijspaviljoen. Overdekt- en openluchtbad, thermaalbad, jacuzzi, sauna, stoombad, fitnesszaal, zonnenterras. Kuurcentrum met medische behandelingen: individuele en groepstherapie zoals gymnastiek, verschillende baden, modderbehandeling, massages, balneo- en hydrotherapie. Dit hotel biedt een zeer uitgebreide All Inclusive aan, naast ontbijt, lunch en diner is herbal thee en fruit in de behandeling kamers, middag thee service met gebakjes en ijs en mineraalwater in kamer is in uw verblijf inbegrepen. Gratis WiFi beschikbaar binnen het terrein van het hotel.

Finse sauna, infrarood sauna, bio sauna, stoomkamer, zoutkamer (tegen extra betaling).

Inclusief

 • 21 overnachtingen met All Inclusive met 30 kuurbehandelingen (minimaal drie behandelingen per dag).
 • Kuurbehandeling (parafango, modderpakking, electrotherapie, balneotherapie, heilmassage, zuurstoftherapie, hydrotherapie en fysiotherapie) wordt samengesteld door een kuurarts met de patiënt.
 • Eindrapport/gesprek met de kuurarts.
 • Gratis gebruik van de in het hotel aanwezige thermaalbaden (33 - 37 graden), zwembad, jacuzzi, stoomkamer, hetelucht bad, sauna, fitness zaal, gratis gebruik van badjas, fitness oefeningen in groepsverband.

Exclusief

 • Medicijnen, laboratorium onderzoeken, recepten en röntgenfoto's.
 • Vluchten + transfers zijn niet inbegrepen.
 • Reis- en annuleringsverzekeringen.
 • Drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijke aard.
 • Toeristenbelasting ter plekke moet nog betaald worden ca. € 1,70 p.p.p.n. boven leeftijd 18 jaar.
 • Reserveringskosten € 25,00 per boeking.

Nuttige informatie

In verband met de wijziging van zorgverzekeringen hebben ziektekostenverzekeraars hun polissen aangepast. In het basispakket zijn geen vergoedingen voor kuurreizen opgenomen. Als u een aanvullende verzekering heeft, kunt u bij sommige verzekeraars voor de – in het buitenland verrichte kuurbehandelingen tijdens uw kuurreis – wel een vergoeding van de kosten van de behandelingen krijgen. In dit geval tijdens uw kuurreis moet u wel een verklaring van de behandelende arts van het kuuroord vragen en dit versturen naar uw verzekeraar.

Bijzonderheden

 • Prijzen zijn per persoon inclusief: 21 overnachtingen in Ensana Thermal Aqua Health Spa Hotel in Héviz met All Inclusive en met 30 kuurbehandelingen.
 • Wilt u een vlucht of een transfer boeken bij uw kuur? Neem contact met ons op.

21 overnachtingen in een Eenpersoonskamer met All Inclusive en 30 kuurbehandelingen

Exclusief vluchten en transfers.

> Prijzen en Reserveren

21 overnachtingen in een Tweepersoonskamer met All Inclusive en 30 kuurbehandelingen

Op basis van 2 personen in een Tweepersoonskamer met All Inclusive en 30 kuurbehandelingen (voor beide personen). Exclusief vluchten en transfers.

> Prijzen en Reserveren

21 overnachtingen in een Tweepersoonskamer met All Inclusive en 30 kuurbehandelingen

Op basis van 2 personen in een Tweepersoonskamer met All Inclusive en 30 kuurbehandelingen voor één persoon (de tweede persoon kuurt niet). Exclusief vluchten en transfers.

> Prijzen en Reserveren

Locatie