TTS Centraal Europa Reizen

Welkom bij TTS Centraal Europa Reizen. TTS Centraal Europa Reizen is een Nederlandse online reis onderneming gericht op de landen van Centraal Europa.

TTS Centraal Europa Reizen bestaat uit de hoofdsite www.centraaleuropareizen.eu, via de hieronder vermelde sites kunnen reizigers hotels, campings, stedenreizen en andere toeristische diensten reserveren.

U vindt op www.hongarijespecialist.nl een grote keuze aan vakanties in Hongarije, zowel voor campings als hotels kunt u automatisch een prijsberekening maken alvorens u uw reservering door stuurt. De site biedt verder kuurreizen, wellnessreizen, en rondreizen.

Kroatië is een populaire zomerse bestemming. U vindt op www.campingskroatie.nl campings in Istrië, Dalmatië en op verschillende eilanden.

Ontdek de campings in Hongarije, bij het Balatonmeer, maar ook campings bij thermaalbronnen verspreid over heel Hongarije, zie onze site voor campings in Hongarije: www.campingshongarije.nl.

Over TTS Centraal Europa Reizen

TTS is in begin 2000 begonnen als TTS De Hongarijespecialist, het bedrijf is medio 2006 uitgebreid met Kroatiƫ. Met lokale partners bieden wij in Kroatiƫ hotels, appartementen en campings, onze partners spreken de taal en middels onze goede betrekkingen kunnen wij op de Nederlandse markt het beste van Centraal Europa aanbieden.

Sinds eind 2006 is TTS Centraal Europa Reizen aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) onder deelnemersnummer 3196.
Bekijk ons SGR certificaat: klik hier.