Coronavirus

16 juli 2020    

Per 17 juni 2020 heeft de Hongaarse overheid de restricties voor reizigers/toeristen uit EU landen (met uitzondering het Verenigd Koninkrijk) om Hongarije in te reizen opgeheven, u kunt nu zonder restricties Hongarije in reizen als u beschikt over een Nederlandse / Belgische paspoort of ID-kaart.

Wij houden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij begrijpen uw zorgen omtrent uw boeking vanwege het Coronavirus. Hieronder geven wij antwoord op veel voorkomende vragen i.v.m. het Coronavirus.

Welke boekingen zijn door TTS Centraal Europa Reizen geannuleerd?

Alle boekingen met aankomsten tot en met 18 juni 2020 zijn door ons geannuleerd.

Ik heb een vakantie geboekt met aankomst na 18 juni 2020, gaat mijn boeking door?

Of boekingen met aankomst na 18 juni 2020 doorgang kunnen vinden, is uiteraard afhankelijk van de actuele situatie op dat moment. Op basis van de informatie die we nu hebben, gaat uw boeking door. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen indien nodig aanvullende maatregelen nemen. Zodra het Coronavirus gevolgen heeft voor uw reis zullen wij u hierover informeren.

Wat gebeurt er als ik mijn reis wil annuleren?

Wilt u toch zelf uw reis annuleren dan zijn de annuleringskosten voor uw eigen rekening. Wij adviseren u de situatie nog even af te wachten voordat u uw reis annuleert. Als u uw boeking definitief wilt annuleren dan gelden hiervoor de reguliere annuleringsvoorwaarden.

Wanneer heb ik recht op een Corona-voucher?

De Corona-voucher wordt uitsluitend uitgegeven door de reisorganisator als een boeking waarop de garantieregeling van SGR van toepassing is, wegens het Coronavirus geannuleerd moet worden. Op dit moment zijn dat uitsluitend de boekingen vermeld bovenaan deze pagina onder de vraag "Welke boekingen zijn door TTS Centraal Europa Reizen geannuleerd?".

Hoe werkt de Corona-voucher?

Als tot 2,5 week voor uw aankomst er een negatief reisadvies (oranje of rood) geldt voor Kroatië/Hongarije en de landen waar u doorheen moet rijden om in Kroatië/Hongarije te komen, dan annuleren wij uw verblijf en krijgt u voor uw gedane (aan)betalingen een 'Corona-voucher'. De SGR staat garant voor de waarde van de voucher.

Met deze Corona-voucher kunt u binnen één jaar na het het moment van uitgifte een nieuwe reservering boeken. Deze vakantie dient in 2020 of 2021 plaats te vinden en u heeft de keuze uit alle campings in ons programma. De exacte voorwaarden vindt u dan terug op de Corona-voucher zelf. Wij nemen uiterlijk 2,5 week voor uw aankomst contact met u op over de wijze waarop deze Corona-voucher aan u ter beschikking wordt gesteld in het geval dat uw verblijf door ons wordt geannuleerd.