Continental Hotel Budapest

Ligging

Het Continental Hotel Budapest ligt in het centrum van Boedapest aan de Pest zijde van de rivier de Donau, het heeft een zeer unieke locatie, nabij het hotel ligt op 10 minuten loopafstand, het Joodse kwartier met de grootste synagoge van Europa en het Joodse Museum, dat tezamen met allerlei restaurants en retro bars een speciale sfeer creëren dat uniek is in de wereld.

Geschiedenis van het hotel

Het hotel heeft een lange voorgeschiedenis, in 1910 opende een prachtig Badhuis in Art Nouveau stijl zijn deuren. Voor vele jaren had dit beroemdste badhuis de naam Hungaria Badhuis, het was met al haar luxe en comfort de ontmoeting plaats van de rijke Hongaren. In 1980 verkeerde het gebouw in zo een slechte staat dat het badhuis de deuren moest sluiten. Na een zorgvuldige renovatie in 2010 werd dit prachtige viersterren hotel geopend. Met respect voor de oude stijl hebben de architecten een indrukwekkende combinatie van modern en oud gecreëerd.

Kamers & Faciliteiten

Continental Hotel Budapest heeft 272 kamers, een binnen en buiten zwembad (op het dak van het hotel), een wellness center en een zeer goede restaurant.

Inclusief

  • 4 dagen 3 overnachtingen verblijf in het 4 sterren Continental Hotel Budapest incl. ontbijt en alle belastingen.

Exclusief

  • Vliegticket op aanvraag.
  • Transfer naar uw hotel en terug op aanvraag.
  • Reserveringskosten € 25,00 per boeking.

Bijzonderheden

  • KLM en EasyJet vliegen vanuit Amsterdam, WizzAir vliegt vanuit Eindhoven naar Boedapest.

Stedentrip Boedapest: Continental Hotel Budapest ****

01 maart - 20 december 2024
op aanvraag
Reserveren

Locatie