Hotel Castle Garden

Ligging

Het vier sterren Hotel Castle Garden Budapest ligt in de buurt van het Burchtgebied en op loopafstand van het Szell Kalman ter (het vroegere Moszkva ter) waarvandaan bussen, trams en de metro (Metrolijn 2) rijden. Hotel Castle Garden ligt in het groene gedeelte van Boedapest, met het openbaar vervoer reist u snel naar Pest.

Kamers

Het boutique hotel heeft 39 comfortabele niet roker kamers voorzien van airconditioning, satelliet TV, minibar en WiFI.

Faciliteiten

Het hotel ligt aan de poort van het historische burchtgebied, die een onderdeel is van het UNESCO Wereld Erfgoed. Hier zijn de belangrijkste en mooiste bezienswaardigheden van Budapest te vinden (o.a. de Matthiaskerk, de Vissersbastei en het Koninklijke paleis inclusief de National Gallery). Lopend op de kleine barok straatjes in het Burchtgebied loopt u misschien op dezelfde straten waar koningin Sisi haar wandelingen maakte.

Het hotel beschikt over een restaurant (met Hongaarse en Italiaanse gerechten), er is een terras met grill en onder het hotel is er een parkeergarage (€ 15,00 per auto per dag). Ook biedt het hotel diverse wellness faciliteiten als jacuzzi en een infrarood sauna. Koffie-corner (vanaf 11:00 - 17:00 uur gratis koffie, thee of friesdrank) voor de hotel gasten.

Stedenreis Boedapest: Hotel Castle Garden ****

01 maart - 20 december 2024
op aanvraag
Reserveren

Inclusief

  • 4 dagen 3 overnachtingen verblijf in het 4 sterren Hotel Castle Garden incl. ontbijt.

Exclusief

  • Toeristenbelasting (ca. € 1,60 p.p.p.n.).
  • Vliegticket op aanvraag.
  • Transfer naar uw hotel en terug op aanvraag.
  • Reserveringskosten € 20,00 per boeking.

Bijzonderheden

  • KLM en EasyJet vliegen vanuit Amsterdam, WizzAir vliegt vanuit Eindhoven naar Boedapest.

Locatie