"Winter wonderland" Kerstmarkt in Boedapest

Wellicht denken wij begin november nog niet over Kerstmis, maar over minder dan een paar dagen gaan de kerstmarkten in Boedapest van start. Vanaf midden november kan men - in de kerstsfeer versierde - Boedapest bezoeken en met eeen glaasje glühwein zich voor Kerstmis voorbereiden.

Vanaf 9 november is er al de oudste kerstmarkt op het Vörösmarty plein dat wacht voor de bezoekers. Dit plein ligt echt in het hart van de stad. Naast de kerstmarkt is het ook bijna een 'must' in de beroemde Konditorei Gerbaud uzelf te verwennen met heerlijke zoetigheden tezamen met een kopje koffie.

Op 23 november opent de volgende kerstmarkt in Boedapest op loopafstand van het Vörösmarty plein bij de Sint Stafanus Basiliek. Hier zijn niet alleen kerstkraampjes maar er is hier ook een ijsbaan die zeker uw kerstsfeer verder zal versterken.

Om de Kerstmarkt in Boedapest te bezoeken, hebben wij onder het motto "winter wonderland' Boedapest 2 hotels uitgekozen, die per locatie, prijs en ambiance u in kerststemming zullen brengen.

Kerstmarkt - Hotel President Budapest ****

Het 4-sterren hotel heeft een zeer gunstige locatie tegen het centrum van de stad. Door de ligging van dit hotel is bijna alles op loopafstand bereikbaar.
Bekijk deze Kerstmarkt Stedenreis

Kerstmarkt - Hotel Kalvin House Budapest ***

Hotel Kalvin House is gelegen in het historische centrum van Boedapest in een stille straat nabij het Kálvin plein.
Bekijk deze Kerstmarkt Stedenreis